5 SENE YATACAKSINIZ SONRA SEÇİME 6 AY KALA UYANACAKSINIZ O GÜNLER GERİDE KALDI

245

“Kütahya’da Sanata Değer Katanlar” etkinlikleri kapsamında konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Öyle 5 sene yatacaksınız sonra seçime 6 ay kala uyanacaksınız Kütahya’yı düşüneceksiniz. O günler geride kaldı. Onlara bay bay” dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya’da Sanata Değer Katanlar” etkinlikleri kapsamında Halk Ozanı Medet Korkmaz konseri ve Semah Ekibi gösterisinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

‘55. BAŞKAN OLARAK

HİZMETKAR OLDUM’

Kütahya Belediyesinin 55’inci Başkanı olduğunu açıklayan Başkan Işık, “Geçmişteki 54 başkan içerisinde başkanlık yapanlar fazlasıyla vardı. Ben bu şehre başkanlık yapmaya gelmedim. Bu şehre bir hizmetkâr gerekiyordu, ahtım oydu, ben ona talip oldum ve bu şehrin hizmetkârı olmaktan da onur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

Görev süresi boyunca Türkiye ve Dünya’nın farklı sorunlarla boğuştuğuna değinen Başkan Işık, “4 yılda 2 yılı pandemi, arkasından 1-1,5 yılı Rusya-Ukrayna Savaşı’nın piyasaları allak bullak etmesi, yaklaşık 6 aydır da deprem ve doğal afetlere rağmen bu şehir tarih yazdı. Daha ne çok şeyler yapacağımızı zaman içerisinde hep beraber göreceğiz” şeklinde konuştu.

‘ONLARA BAY BAY’

Yapılan hizmetin vatandaşların farkında olduğunu dile getiren Başkan Işık, “Kim ne derse desin, Rabbim de görüyor, Kütahyalı hemşehrilerim de görüyor. Öyle 5 sene yatacaksınız sonra seçime 6 ay kala uyanacaksınız Kütahya’yı düşüneceksiniz. O günler geride kaldı. Onlara bay bay” dedi.

Bu şehri ihya ve imar edeceklerinin altını çizen Işık, “Bu şehir yıllarca ihmal edilmiş, maalesef beklediği hizmetleri görememiş olmanın ızdırabını çok çekti. Şu anda dünya şehri olmaya aday. Bu şehrin hakkı Allah’ın izniyle o da olacak. Göreceksiniz o da olacak” diyerek sözlerine son verdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *