KADINLARIN UĞRADIĞI EKONOMİK ŞİDDETE DİKKAT ÇEKTİ

222

‘HAYALLERİNE

DESTEK OLALIM’

Kadınların fiziksel şiddetin yanında ekonomik şiddetle de mücadele ettiğine vurgu yapan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, kadınların ve kız çocuklarının hayallerini gerçekleştirmesine, yaşam standartlarının yükselmesine destek olma çağrısında bulundu.

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin önemine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Toplumsal cinsiyet eşitsizliği karşısında verdiği mücadele ile Kütahya’da ve Türkiye’deki çabalarıyla takdirleri toplayan Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, “Kadına şiddetin boyutu her geçen gün büyüyor. Kadınlar, fiziksel şiddetin yanında ekonomik şiddete de maruz kalıyor. İşte ben de bu nedenle girişimci üreten kadınlara destek oluyorum ve destek olmaya devam edeceğim.” İfadelerini kullandı.

Eğitimin hayat kalitesini artırmayı sağladığına dikkat çeken Sema Güral Sürmeli, kadınların ve kız çocuklarının hayallerini gerçekleştirmesine, yaşam standartlarının yükselmesine destek olma çağrısında bulundu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *