‘GELECEK SİZLERİ EMANET’

346

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilere “Eğitim, toplumların geleceğini belirleyen bir süreç, bir memleket meselesidir. Sizler bizim geleceğimizsiniz, gelecek sizleri emanet.” Diyerek seslendi.

‘EĞİTİM TOPLUMLARIN GELECEĞİNİ BELİRLER’

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Din Öğretimi Hizmetleri Şube Müdürü Rıdvan Acar, Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Yeni eğitim öğretim yılında okulları ziyaret etmeye devam eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde lise eğitimine yeni başlayan öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim yılının heyecanını öğrenciler ile beraber yürekten paylaştığını dile getiren Millî Eğitim Müdürü Başyiğit, “Eğitim, toplumların geleceğini belirleyen bir süreç, bir memleket meselesidir. Bir toplum, medeniyet sahasında ne kadar yol almak isterse; eğitime o kadar önem vermek durumundadır.

ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

“Ülkenizin, okulunuzun, öğretmenlerinizin, ailenizin eğitime önem vermesi kadar sizlerin de sizlere sunulan imkanlardan ziyadesiyle faydalanması, geleceğin Türkiye’sinde önemli görevlerde bulunan vatanını, milletini, bayrağını seven birer fert olmak için çabalaması önemlidir. Sizleri bu gayret için de görmek bizler için en büyük mutluluk kaynağıdır. Sizler bizim geleceğimizsiniz, gelecek sizleri emanet. Bu bilinç içinde olmanız temennisiyle yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, derslerinizde başarılar diliyorum.” dedi. Sınıf ziyaretleri sonunda öğretmenler ile öğretmenler odasında bir araya gelen Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit öğretmenler ile sohbet etti.

KÜTAHYA MEM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *