KAPALI OTOPARK İMALATI TAMAMLANMAK ÜZERE

726

Kütüphane ve Kültür Merkezi inşaatındaki son durumu açıklauan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, projenin altında yer alacak iki katlı kapalı otopark imalatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Kütüphane ve Kültür Merkezi inşaatındaki çalışmaları inceledi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, projenin son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Eski Kültür Sarayı olarak bildiğimiz şehrimizin merkezindeki alandayız. Kütüphane ve Kültür Merkezi olarak paylaştığımız ve zaman zaman bilgi verdiğimiz projemizin altındaki iki katlı otopark imalatı tamamlanmak üzere. Sonrasında üzerindeki üç katlı inşaat alanında da üst iki kat kütüphane ve Kültür Müdürlüğümüze ait olacak, alt katında da üç farklı projemizin uygulamaya geçirileceği belediyemize ait kültür merkezimiz olacak.” İfadelerinin kullandı.

ÖĞRENCİLERE 24 SAAT HİZMET VERECEK

500 metrekarelik alanda çok amaçlı sergi salonu bulunacak merkezde bir diğer 500 metrekarelik alanda kitap kafe ve kafeteryanın 24 saat öğrencilere açık olacağını dile getiren Başkan Işık, “Üçüncü bir 500 metrekarelik alanda da Gündüz Yaşlı Bakımevi projemizi hayata geçireceğiz. Rabbim sağlıkla, sıhhatle, kazasız ve belasız bitirmeyi nasip eylesin. Elbette yeraltındaki imalatlar fore kazık, su ve benzeri nedenlerle epey bir zaman alıyor. İnşallah bundan sonrası daha hızlı yükselecek şekilde hepimizin takip ettiği bir noktaya gelecek. Şehrimiz için hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

KÜTAHYA BELEDİYESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *