KOÇ HOLDİNG CUMHURİYET BALOSUNA NİDA OLÇAR KATILDI

302

Konukları Cumhuriyet’in ilk kurulduğu yıllara götüren Koç Holding Cumhuriyet Balosuna Kütahya’dan Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı Nida Olçar katıldı.

Koç Holding Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Vehbi Koç Vakfı’nın da desteğiyle Abdülmecid Efendi Köşkü’nün bulunduğu İstanbul Altunizade’deki Koç Korusu’nda bir Cumhuriyet Balosu düzenledi. Atatürk, Zeki Müren ve Müzeyyen Senar’ın hologramları, danslar ve Atatürk’ün sevdiği şarkılarla geçen geceye Kütahya’dan Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı Nida Olçar da katıldı.

CUMHURİYET İLK YILLARI YAŞATILDI

Konukları Cumhuriyet’in ilk kurulduğu yıllara götüren kutlamalar kapsamında Osmanlı İmparatorluğunun son döneminden Cumhuriyet’in İlk Yıllarına Kadın Kıyâfetleri sergisi de düzenlendi.  Balonun özel konuğu Cumhuriyet’in ilk 10 yılında doğan İsmet İnönü’nün kızı Özden İnönü Toker’di.

Baloda Cumhuriyet’in ilk yıllarında Ankara Palas’ta gerçekleştirilen Cumhuriyet Baloları yaşatıldı. Dilek Türkan’ın sahne aldığı baloda Atatürk’ün sevdiği şarkılar hep birlikte seslendirildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *