SULTAN MARKET’TEN BOYKOTA DESTEK

449

İsrail zulmüne destek veren firmalara boykotu desteklediğini duyuran Sultan Market, müşterilerinin kendi araştırmaları ve vicdanı neticesinde nihai tercihini belirlemesi için mağazalarında bulunan yerli markalı ürünlerin hangileri olduğunu görseller ile belirteceklerini açıkladı.

Süper marketçiliğin Kütahya’daki öncülerinden Sultan Market, İsrail zulmüne destek veren firmalara boykotu desteklediğini açıkladı.

‘BİLGİ KİRLİLİĞİ HAD SAFHADA’

Mağazalarında bulunan yerli markalı ürünlerin hangileri olduğunu görseller ile belirteceklerini ifade eden Sultan Gıda ve İhtiyaç Maddeleri San. Tic. A.Ş. yetkilileri yabancı markaların hangilerinin İsrail zulmüne destek verip vermediği konusunda çok fazla bilgi kirliliği mevcut olduğuna; yabancı marka olup Türkiye’de üretilen ve yerli ürün statüsünde bulunan çok miktarda ürün bulunduğuna dikkat çekti.

‘ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ

VERMEYECE DEVAM EDECEĞİZ’

Bu konuda müşterilerin kendi araştırmaları ve vicdanı neticesinde nihai tercihini belirlemesinin daha sağlıklı olacağının vurgulandığı açıklamada “Filistinli kardeşlerimize, elimizden geldiğince destek ve bağışta bulunuyoruz ve bulunmaya devam edeceğiz.” İfadeleri kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *