BELEDİYE KÜTAHYASPOR DEPLASMANDA KAZANDI 1-2

227

Belediye Kütahyaspor, Osmaniyespor karşısında 3 puanı 2 golle aldı. Golleri Can Muhammed Vural ve Yekta Sönmez kaydetti.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Osmaniyespor’a konuk oldu. Belediye Kütahyaspor’da teknik direktör Yusuf Tokuş kaleci Taylan’ı yedek kulübesine çekerken Serkan Demirkol ilk 11’de başladı.

Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Serkan Demirkol, defansta Eyüp Poyraz, İsmet Benli, Doğancan Kılıç, Samet Cantürk, orta sahada Arda Keser, Haktan Çakır, Yekte Sönmez, Halil İbrahim Pekşen, Berkant Şahin Kök, ileri uçta ise Can Muhammed Vural ilk 11’i ile çıktı.

Osmaniyespor ise Muhammed Can Tuncer, Hail Karataş, Nasrullah Dedemen, Sefa Durmuş, İsmail Baran Karakoçan,  Muhammed Emin Bağcılar, Deniz Solmaz, Burak Avşar, Burak Temir, Yusuf Emre Alyaprak, Mustafa Sol ilk 11’i ile çıktı.

İLK YARININ SON DAKIKASINDA GOL GELDİ

Belediye Kütayaspor maça baskılı başladı. İleri uçta rakibine basan ve çıkmasına izin vermeyen Belediye Kütahyaspor uzaktan şutlara ise gol aradı.

Zaman zaman kalesine pozisyonlar veren ve bunları savuşturmayı başaran Belediye Kütahyaspor ilk yarının son dakikalarında ise aradığı golü buldu.

Can Muhammed Vural, Berkant Kök ile duvar pasının ardından sert direk dibine vurdu takımını öne geçirdi. Golden sonra büyük bir sevinç yaşanırken ilk yarı 1-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI KARŞILIKLI GOLLER

Belediye Kütahyaspor karşılaşmanın ikinci yarısında ise büyük bir heyecan yaşandı. Dakikalar 52’yi gösterdiğinde Osmaniyespor penaltı vuruşu kazandı. Sefa Durmuş penaltıyı kullandı ve Serkan’in sağına gönderdi. Köşeyi bilen Serkan topu çıkaramadı ve maça denge geldi.

Golden sonra Belediye Kütahyaspor galibiyet golü için rakip kaleye gitti. Zaman zaman pozisyon bulmakta zorlanan Belediye Kütahyaspor  dakikalar 79’u gösterdiğinde ise bir kez daha öne geçti.

Yekta Sönmez’in golü ile skoru 2-1’e getiren Belediye Kütahyaspor maçın dakikalarında rakibinin ataklarını savuşturmayı başardı.

Karşılaşma 2-1 Belediye Kütahyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR PUANINI 16’YA YÜKSELTTİ

Belediye Kütahyaspor deplasmanda aldığı bu galibiyetle puanını 16’ya yükselterek Ligde 6’inci sırada yer aldı. Belediye Kütahyaspor hafta sonu Sivas 4 Eylül takımı ile karşı karşıya gelecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *