‘KÜTAHYA DAHA MUTLU OLACAK’

333

TÜİK ‘Yaşam Memnuniyet Araştırması’ sonucunda Kütahya’nın, Türkiye’nin en mutlu beşinci şehri olduğunu ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “İnşallah bu şehri daha mutlu, yaşayanlarının daha huzurlu, daha memnun ve müreffeh olduğu bir şehir haline hep birlikte getireceğiz.” dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından oluşturulan ‘Yaşam Memnuniyet Araştırması’ sonuçları ile  Türkiye’nin hangi şehirlerinin daha mutlu olduğu belirlendi. Paylaşılan verilerin oranına bakıldığında, Türkiye’nin en mutlu şehirleri sıralamasında listenin zirvesindeki şehir bu sene de değişmedi.

Türkiye’nin en mutlu şehri “mutlu insanlar şehri” olarak anılan Sinop oldu, listenin ikinci sırasında komşumuz Afyonkarahisar, üçüncü sırasında Bayburt, dördüncü sırasında Kırıkkale yer aldı. Listenin beşinci sırasında ise Kütahya yer aldı.

‘BUNUN İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ’

Geçtiğimiz günlerde bir iş yeri açılışına katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’nın Türkiye’nin en mutlu beşinci şehri olmasını yorumladı. Mustafa Önsay, “Türkiye’deki şehirlerden memnuniyet anketi yayınlaşmış. Kütahya yine 5’inci sırada. Bütün bunlarda hepimizin herkesin emeği var. İnşallah bu şehri daha mutlu yaşayanlarının daha huzurlu daha memnun olduğu müreffeh olduğu bir şehir haline hep birlikte getireceğiz. Bunun için gece gündüz çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Araştırma verilerine göre beşinci sıradaki Kütahya’nın ardından Çankırı altıncı, Düzce yedince, Uşak sekizinci, Siirt dokuzuncu, Şırnak onuncu oldu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *