BELEDİYEDENİN ASFALT DESTEĞİ 40 BİN TONU AŞTI ‘BİRAZ DAHA SABIR GEREK’

219

Zafertepe ve Germiyan Kampüsü Kavşaklarında çalışmaların bir an önce tamamlanması için Kütahya Belediyesinin 60 bin ton asfalt taahhüdünde bulunduğunu ve bunun 40 bin tondan fazlasının verdiğini belirten Başkan Işık, “Biraz daha sabrettikten sonra Türkiye’nin en modern kavşaklarından birisini şehrimize kazandırmış olacağız.” Dedi.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Zafertepe ve Germiyan Kampüsü kavşaklarında hemzemin kavşak denilen akıllı kavşak çalışmaları son aşamaya geldi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve Kütahya Belediyesinin taahhütte bulunduğu 60 bin ton asfaltın 40 bin tondan fazlasının verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Sizlere zaman zaman biraz sabırlı olmamız konusunda taleplerde bulunduk. 60 bin tonluk asfalt taahhüdümüzün üçte ikisinden fazlasını verdik.” Şeklinde konuştu.

‘YIL İÇİNDE TAMAMEN

AÇILMASI BEKLENİYOR’

Kavşakların yapımında az bir iş kaldığını ifade eden Başkan Işık, “Yetkililerle görüştük, bu yıl içerisinde buranın tamamen trafiğe açılacağı yönünde bir planlamayla çalışmalar hızla devam ediyor. Altyapıda çok ağır işler olduğu için, altta bulunan doğalgaz, elektrik, deplase hatları gibi işler vardı. Kurumlar arası aynı hızda çalışılmadığı zaman bu işler zaman alabiliyor. Onlardan kaynaklanan gecikmeler de oldu ama şu anda altyapıda bir sıkıntı kalmadı. Geri kalan çalışmalar ve sinyalizasyon çalışmaları da tamamlandığında bir ay içerisinde Türkiye’nin en modern kavşaklarından birisini şehrimize kazandırmış olacağız. Biraz daha sabrınızı diliyoruz, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *