DÜNYAYI KORUMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

291

TEMA Kütahya ailesinin bir araya geldiği gönüllü toplantısında yapılan faaliyetler değerlendirildi, gelecek faaliyetler hakkında fikir alışverişi yapıldı. TEMA Vakfı Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Satılmış, ülkemiz ve dünya için güzel şeyler yapmanın her insanın görevi olduğunu belirtti.

MAVİ GEZEGENİMİZİ NASIL KURTARABİLİRİZ?

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Kütahya İl Temsilciliğinde üyelerin katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.  TEMA ailesinin bir araya geldiği gönüllü toplantısında doğanın korunması adına “Neler yaptık?, Neler yapabiliriz?, Mavi gezegenimizi iklim krizi ve çevre sorunlarının olmadığı yıllara nasıl götürebiliriz?”  sorularının cevabını arandı.

Bir araya gelip sohbet etmek TEMA Kütahya’nın geçmiş faaliyetlerini değerlendirmek istediklerini belirten TEMA Vakfı Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Satılmış, geleceğe ait proje fikirlerini değerlendirmek adına üyeleri dinledi.

Toplantıda aynı zamanda TEMA Vakfı Kütahya İl Temsilciliğinin son 4 yıldır kendi kategorisindeki iller arasında en fazla gönüllü sayısına ulaşması kutlandı.

‘BU ÖDÜLLERİN GERÇEK SAHİBİ GÖNÜLLÜLER’

Kütahya İl Temsilciliğimiz son 4 yıldır üst üste kendi kategorisinde Türkiye birincisi olduğunu ifade eden Mustafa Satılmış, “Tabii ki bu tür faaliyetler bir başarı değil, doğal hayatın bir parçası. Bu bizim zaten görevimiz, bizim görevimiz ülkemiz için güzel şeyler yapmak. Bu bir yarış değil doğayı koruma mücadelesi ancak bu bizi yalnızca ekstradan tebessüm ettiriyor.” Dedi. Kütahya’daki gönüllü kazanımı yüksek oranlarda seyrettiğini ifade eden Satılmış, bu tempoyla giderse bir birincilik daha alabileceklerini belirtti. Bu ödüllerin gerçek sahibinin gönüllüler olduğunu ifade eden Satılmış, buraya gönül veren herkesin bu başarıda katkısı olduğunu vurguladı.  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *