BELEDİYE PERSONELİNİN TURNUVA HEYECANI

152

Kütahya Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ndaki yarı final maçında İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü karşılaştı. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Özel Kalem Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynanacak yarı finalin kazananıyla final mücadelesine çıkacak.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Spor İşleri Müdürlüğünün kurum içi iletişimi güçlendirmek adına organize ettiği Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ndaki yarı final maçını takip etti.

‘SPOR BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ’

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Özel Kalem Müdürlüğü’nün karşılaştığı yarı final mücadelesini takip eden Başkan Işık, sporun birleştirici bir güç olduğunu ve mesai arkadaşlarının önemli bir kısmının bu turnuvayla hemhal olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Karşılaşmadan galip ayrılan ve finale yükselen Özel Kalem Müdürlüğü’nü tebrik eden Başkan Işık, turnuvaya katılan tüm müdürlüklerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı kutladığını söyledi.

Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Özel Kalem Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynanacak yarı finalin kazananıyla final mücadelesine çıkacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *