BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DA HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

183

Belediye Kütahyaspor hafta sonunda oynayacağı Ağrıspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Belediye Kütahyaspor’da tek hedef galibiyet…

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, ikinci yarının ilk haftasında sahasında Darıca Gençlerbirliğini mağlup ederek 3 puanla başlamış ve taraftarı tarafından da alkış almıştı. İkinci yarının ilk deplasman maçına ise geçen hafta Kuşadasıspor karşısında çıkan Belediye Kütahyaspor 1-0 geriye düştüğü maçtan penaltıdan bulduğu golle 1-1 eşitlikle ayrıldı ve 2 maçta 4 puanla başlamış oldu.

ŞİMDİ Kİ RAKİP AĞRI

Belediye Kütahyaspor hafta sonunda sahasında oynayacağı Ağrıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zafertepe sahasında yapılan çalışmalarda soğuk hava ile de mücadele veren Belediye Kütahyaspor Pazar günü oynayacağı karşılaşmayı bekliyor.

5 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Belediye Kütahyaspor 5 kritik maça çıkacak. Ağrıspor ile oynayacağı karşılaşması ile başlayacak olan 5 kritik maçta ardından Akhisar deplasmanına gidecek ve sonrasında sahasında Silivrispor’u konuk edecek. 4. Maçında 1922 Konyaspor deplasmanına giderken ardından sahasında Bayburtspor ile oynayacak. Bu 5 karşılaşmadan alacağı sonuçlara göre ligde ki kaderi de büyük oranda belli olmuş olacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *