‘GENÇLERİMİZ HAZIR! BİZDE HAZIRIZ’

253

Ak Parti Kütahya Belediye Başkanı Adayı Kamil Saraçoğlu gençlerle Ak Parti gençleriyle bir araya geldi. Gençlerle birlikte seçim süreci ile alakalı proje ve önerilerini istişare eden Saraçoğlu “Gençlerimiz hazır! Bizde Hazırız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Kütahya Belediye Başkanı Adayı Kamil Saraçoğlu Ak Parti İl Binasında gençlerle bir araya geldi. Kamil Saraçoğlu Ak Parti Gençlik Kolları Kütahya İl Başkanı Melih Berk Sildir eşlik etti.

‘KÜTAHYA YÜZYILINI İNŞA

EDECEK GENÇLİKLE BULUŞTUK’

Gençlerin talep ve önerileri dinleyen Saraçoğlu, gençlerin her zaman yanında olacağının sözünü verdi. Kütahya’da genç nüfusunun önemine değinen Saraçoğlu, geleceğin inşasında en önemli konun gençler olduğunu vurguladı. Gençlerin seçim süreci ile alakalı proje ve önerilerinin alındığı buluşmada Saraçoğlu “Gençlerimiz hazır! Bizde Hazırız” dedi.  Aşkla, inançla, umutla yola çıktıklarını ve her bir genci kucaklamaya hazır olduklarını ifade eden Saraçoğlu “Türkiye Yüzyılında şehirlerimizi inşa etmek için çıktığımız bu yolda Kütahya Yüzyılını inşa etmeye talip olan Ak gençlerimizle buluştuk.  Seçim süreci ile alakalı proje ve önerilerini istişare ettik. Şimdi Kütahya’mızı gerçek belediyecilik ile buluşturma vakti!” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *