‘MEVCUT SAĞLIK HİZMETİ ÇOK İYİ’

800

Kütahya Şehir Hastanesi’nin şehre kazandıracağı yeni imkanların şehre bir artı olacağını belirten Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet Eşsiz, Şehir Hastaneleri’nin tıbbı hizmet açısından özellikli hastaneler olduğunu ancak Kütahya’da mevcut sağlık hizmetinin de çok iyi olduğunu vurguladı.

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet Eşsiz Şehir Hastanesi’nin şehre kazandıracağı yeni hizmetleri değerlendirdi. Mevcut sağlık hizmetlerinin de Kütahya Evliye Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde de sağlık hizmetinin çok iyi olduğuna dikkat çeken Eşsiz, Şehir Hastanesi ile hizmet kalitesinin daha da arttırılacağını belirtti.

‘ŞU AN SAĞLIKTA VEREMEDİĞİMİZ BİR HİZMET YOK’

Şehir Hastaneleri’nin tıbbı hizmet açısından özellikli hastaneler olduğunu vurgulayan Eşsiz “Hemen hemen birçok branşın, birçok özellikli hizmetin verildiği bir yer hastane olacak. Kütahya’nın mevcut durumunda da veremediğimiz bir hizmet yok. Ama Şehir hastanesinde daha gelişmiş daha fonksiyonel şekilde konforlu bir şekilde hizmet verilmesi sağlanacak” ifadelerini kullandı.

‘YENİ BİRİMLER KÜTAHYA’YA KAZANDIRILACAK’

Şehir Hastanesi ile yeni birimlerin Kütahya’ya kazandırılacağının altını çizen Eşsiz “Şehir hastanesinde yanık ünitesi de olacak, tüp bebek merkezimiz olacak. Bunlar bir artı olarak şehrimize kazandırılacak. Mevcut hastanemizde, çift kişilik odalarımız varken. Burada tek kişilik odaklarımızla hizmetler sunacağız. Cihazlarda anlamında teknolojik olarak son model en iyi cihazlar kullanıma sunulacak” şeklinde konuştu.

‘BİNALARIMIZ ŞEHİR HASTANESİ DURUMUNDA DEĞİL’

Kütahya’nın sağlık hizmetinin mevcutta da çok iyi olduğunu vurgulayan Eşsiz sözlerine şöyle son verdi; “Hizmet verme kapasitesiyle alakalı her ne kadar binalarımızın durumu Şehir Hastanesi durumunda olamasa bile,  iyi bir sağlık hizmeti sunuluyor. Yoğun bakım kapasitemiz her iki hastanemizde de otomatikten aynı olmuş olacak.”

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *