TEDBİR GECİKMEDİ

322

Ord. Prof. Dr. Cahit Arf Parkı’nın bitişindeki inşaatın, herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için tedbir alındı. İnşaatın parka bakan yüzüne boydan boya branda gerilmesi ile mahallede özellikle parkta oyun oynayan çocuğu olan anne babalar derin bir nefes aldı.  

Fatih Mahallesi sakinleri, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan Ord. Prof. Dr. Cahit Arf Parkı’nın yakınındaki inşaatın, parka giden çocuklar için tehlike barındırdığını belirterek soruna çözüm bulunmasını istemişti.

ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM

Mahalle sakinlerinin talepleri üzerine Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu, harekete geçti. Söz konusu inşaatın tüm izinlerinin alındığını ifade eden Duygu, Gazete Kırküç’e verdiği röportajda inşaat sahibine çözüm önerisi sunduğunu, inşaat sahipleri olumlu bir tavırla ilk fırsatta önlem alacaklarını belirttiği aktarmıştı.

İNŞAATA BRANDA GERİLDİ

Kütahya basının gündeme aldığı sorunun üzerine giden Muhtar Duygu ve inşaat sahibinin çözüm odaklı bir yaklaşımı ile park için güvenlik önlemi alındı. İnşaatın parka bakan yüzüne boydan boya branda gerildi. Çocuk parkında inşaatın sebep olacağı herhangi bir olumsuzluğun önüne geçildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *