AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANI ARİF TEKE İSTİFA EDİP BBP’YE GEÇTİ: ADAY OLMASI BEKLENİYOR

95

5 yıldır Altıntaş Belediye Başkanlığı yapan Arif Teke, 31 Mart seçimleri öncesi aday gösterilmemesi üzerine görevinden istifa ederek AK Parti’den BBP’ye geçti. BBP’den Belediye Başkan adayı olması beklenen Teke, geçtiğimiz günlerde “Yemem yedirmem, çalmam, çaldırmam o zaman neden aday yapmadılar? diyerek ayrılık sinyali vermişti.

Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) geçti. Görevinden istifa eden Arif Teke’nin rozetini, MKYK üyesi Cüneyt Erol ve il teşkilatının katılımıyla düzenlenen törende BBP Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere taktı.

‘ÇALMAM ÇALDIRMAM

NEDEN ADAY YAPMADILAR?’

5 yıldır Altıntaş Belediye Başkanlığı yapan ve daha öncede Zafertepe Çalköy Belediye başkanlığını yürüten Arif Teke günlerde aday gösterilmemesi üzerine bir açıklama yapmıştı. O açıklamada Teke, “Benim yapımı bilirsiniz. Yemem yedirmem, çalmam, çaldırmam. Sizlerin hakkını hukukunu kimseye peşkeş çekmedim ve çektirmedim. E o zaman neden Aday yapmadılar diye düşünebilirsiniz. Ben personelime dahi bir toplu iğnenin hesabını sorarken, kamunun malını her kim olursa olsun vermem, verilmesine de rıza göstermedim, göstermemde. Neden Aday gösterilmediğimi sizlerin takdirine bırakıyorum” diye konuştu.

ADAYLIĞI BUGÜN AÇIKLANABİLİR

Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke’nin Büyük Birlik Partisinden Belediye Başkan adayı olduğu öğrenildi. Bugün BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile de bir araya gelecek olan Arif Teke’nin burada da adaylığının resmen açıklanması bekleniyor.

HABER MERKEZİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *