‘SUYU MALİYETİNE VERECEĞİZ’

102

“Sudan para almayacağım, su fiyatlarını sıfırlıyorum” gibi bir vaadin gerçek olamayacağını belirten Yeniden Refah Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Osman Gezgin, suyu maliyetine vereceklerini bunun önünde bir engel olmadığını açıkladı.

BEDAVA SU VAADİ GERÇEKLEŞEMEZ

Yeniden Refah Partisi Kütahya Belediye Başkan Adayı Osman Gezgin, seçim döneminde su tüketimine dair bazı vaatlerin kısa vadede gerçekleşemeyeceğini belirtti. “Sudan para almayacağım, su fiyatlarını sıfırlıyorum” gibi bir vaadin şu an için yanlış olduğunu ifade eden Osman Gezgin, Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş iktidara geldiğinde her vatandaşın en doğal hakkı olan hane başına 10 ton suyun ücretsiz olacağını vurguladı. Bu vaatleri için de kanun düzenlemesi gerektiğine dikkat çeken Gezgin, “Şu anda böyle bir vaadi veremeyiz, veren de yanlış söyler.” Şeklinde konuştu.

‘KAMU ZARARI YAŞANMAZ’

Ancak suyu maliyetine verebileceklerini ifade eden Gezgin, “Bu da benim tespitlerime göre ton anlamında 3 buçuk – 4 TL gibi bir rakamdır. Bunu yapabilirsiniz ama bedavaya vereceğim diyemezsiniz. Maliyetine verdiğimiz zaman herhangi bir kamu zararı da yaşanmaz. Biz suyu maliyetine vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *