KÜTAHYALI EMEKLİYE ÖZEL PROMOSYON KAMPANYASI

139

Akbank’ın Kütahya il ve ilçelerinde yaşayan emekliler için duyurduğu promosyon kampanyasının memnuniyetle karşılandığını ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Halil Oyan, kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin dernek üyesi olmaları ve başka bankadan aldığı maaşlarını Akbank’a taşımaları gerektiğini belirtti.

Türkiye Emekliler Derneği Kütahya Şubesi Başkanı Halil Oyan, Kütahya il ve ilçelerinde yaşayan emeklilere toplamda 15 bin TL’yi bulan promosyon müjdesini paylaştı. Kütahya il ve ilçelerinde yaşayan emeklilere özel promosyon kampanyası hakkında bilgi veren Halil Oyan, “Akbank Kütahya Şube Müdürü İbrahim Gezer Çarşamba günü derneğimize geldi ve kampanyanın ayrıntılarını paylaştı. Biz cazip bir teklif olması sebebiyle olumlu bulduk.” İfadelerini kullandı.

ÜYE OLUP MAAŞI TAŞIMAK YETERLİ

Teklifin Kütahya’ya özel olduğuna dikkat çeken Oyan, promosyon kampanyasından yararlanacak emeklilerin dernek üyesi olmaları ve başka bankadan aldığı maaşlarını Akbank’a taşımaları gerektiğine değindi.

Akbank’ın Kütahya Merkez, Simav ve Tavşanlı’da şubeleri olduğunu ifade eden Oyan, kampanyadan yararlanmak isteyen üyelerinin şube olan yerlerden müracaatlarını yapıp, bankamatik olan yerlerden promosyonlarını kullanabileceğini belirtti.

DİĞER BANKALARDAN DA TEKLİF BEKLİYORUZ

Üyelerinin durumu memnuniyetle karşıladığını dile getiren Oyan, “Olumlu tepkiler var. Hatta biz diğer bankalardan da bir teklif bekliyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur. 10 bin TL maaş alan biri için 15 bin TL güzel bir meblağ” ifadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *