SİYASİLER OYUNU KULLANDI

90

Belediye Başkan adayları, siyasi partilerin Kütahya’daki il başkanları ve milletvekili oylarını kullandıktan sonra; seçimlerin Kütahya ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu

‘KÜTAHYAMIZ DEMOKRASİNİN BEŞİĞİ’

Mahalli İdareler Seçimlerinde Kütahya bir demokrasi bayramı yaşadı. MHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda oyunu kullandı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için vatandaşlık görevini yerine getirerek oy kullandıklarını ifade eden Işık, “Demokrasi beşiği şehrimizde en yüksek katılıma ulaşmak için tüm hemşehrilerimi sandığa davet ediyorum. Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun inşallah.” Şeklinde konuştu.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1336 nolu sandıkta oy kullanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “Güçlü bir Kütahya için ‘Bismillah’ deyip oyumuzu kullandık.  Bugün yine yeniden bir daha destan yazmaya var mısın? Ülkemizin geleceği, milletimizin bekası  için haydi sandığa!…31 Mart seçimlerinin şehrimiz için ülkemiz için ve tüm islam alemindeki mazlum kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

‘SONUÇ NE OLURSA OLSUN

KÜTAHYA İÇİN HAYIRLI OLSUN’

Eşi ve çocukları ile birlikte oy kullanan CHP Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci, “BizKütahya’mız için tercihimizi yapıp, kararımızı verdik. Sonucu her ne olursa olsun,Rabbim Kütahya’mız için hayırlı olanı kolay kılsın.” Duasında bulundu.

Vatandaşlık görevini yerine getirdiklerinin belirten İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, “Memleketimiz için hayırlısı olur inşallah” ifadelerini kullandı.

Atatürk İlkokulunda oyunu kullanan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Sunar, seçimlerin ülkemize milletimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni etti.

VEKİLLERDEN DEMOKRASİ MESAJI

Başkan adaylarının yanı sıra Kütahya milletvekilleri de vatandaşlık görevi için sandığa gitti. Cumhuriyet İlkokulunda oy kullanan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Yerel Seçimler için oyumuzu kullandık. Ülkemize, Milletimize ve Kütahya’mıza hayırlı olsun. Saadet Partisi Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “Oyumuzu kullandık. Kütahya’mız için ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.” Dedi. AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, “Seçim Sonuçlarının, Ülkemize, Milletimize, Kütahya’mıza ve Simav’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *