YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ MUHTARLIK BİNASI AÇILDI

82

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne kazandırılan yeni muhtarlık binasının açılışında konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 28 metrekarelik modern muhtarlık binasının mutfak ve tuvaleti ile mahalleliye yakışır modern bir görünüme kavuştuğunu vurguladı.

Kütahya Belediye tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne kazandırılan yeni muhtarlık binası hizmete açıldı. Açılış törenine Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bukni ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesinin çok seçkin bir mahalle olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Yıldırım Beyazıt Mahallesinin 10 bin nüfusu ile belediye bütçesinde 120 Milyon TL katkı sunduğunu vurguladı. Işık, çok sayıda muhtar adayının olduğu mahallenin kültür merkezi talebi için de çalışıldığı belirtti.

MAHALLEYE YAKIŞIR HALE GETİRİLDİ

Yapılan hizmetin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yeni muhtarlık binasının fiziki yapısı hakkında da bilgi verdi. 28 metrekarelik tip proje kapsamında bir de yardım malzemesi ve benzeri için kullanılacak kilitli deponun bulunduğunu açıklayan Işık, mutfağı ve tuvaleti ile muhtarlık binasının Yıldırım Beyazıt Mahallesine yakışır bir hale getirildiğini dile getirdi. Işık, “Yapanların eline sağlık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kullananlara ve kullanacaklara hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *