‘DOĞRU PROJELERİN YANINDA OLACAĞIZ’

126

AK Parti’den il genel meclisi ve belediye meclis üyesi seçilen adaylar mazbatalarını aldı. AK Parti Kütahya Belediye Meclisi üyesi Melek Mankan, AK Parti grubu olarak Belediye meclisinde şehir için doğru projelerin, hizmetlerin yanında yer alacaklarını belirtti.

AK Parti’den Kütahya Belediye Meclis üyeliğine seçilen Mahmut Öztaş, Süleyman Cahit Ceylan, Ebubekir Erdoğmuş, Melek Mankan, Mehmet Naci Pekcan, Erhan Hisar, Serdar Eraslan, Tahsin Görkem Lekesiz, Mustafa Kart, Seda Arkaç Kavak, Furkan Altıntaş, Sevde Nur Karabacak, Alihan Yaşar Akkoç, Dilek Arman, Emin Acar, Ali Göktekin ile İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen Muhterem Kılıç, Esra Özbek Balcı ve Muammer Özcura, mazbatalarını Kütahya İl Seçim Müdürü Mehmet Aydın’ın elinden aldı. Bu arada, Kütahya Merkeze bağlı Seyitömer beldesinde AK Parti’den Belediye Başkanlığına seçilen Mahmut Yol’un mazbatası da takdim edildi.

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Hamit Çelik, yaptığı açıklamada, “Bugün topluca, il genel meclisimiz, belediye meclisimiz ve Merkez ilçemize bağlı olan tek beldemiz Seyitömer Belde Başkanımız Mahmut Bey ile belediye meclis üyelerimize mazbatalarını verdiler. Ben hepsine hayırlı uğurlu olsun diyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

‘BİRİNCİ PARTİ OLDUK’

AK Parti Kütahya Belediye Meclisi üyesi Ebubekir Erdoğmuş, Süleyman Cahit Ceylan, Dilek Arman, 31 Mart seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını ve hayırlı işlere imza atmayı temenni etti. AK Parti Kütahya Belediye Meclisi üyesi Mahmut Öztaş, “31 Mart 2024’te yapılan belediye yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi bakımından halkımız birinci parti olarak AK Parti’yi görmüştür. 40 bin 783 oy alarak birinci parti olmuştur. Hizmet belediyeciliğini belediye meclisinde en iyi şekilde uygulayacağımızı halkımızın bilmesini isterim. ” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kütahya Belediye Meclisi üyesi Melek Mankan, Belediye meclisinde AK Parti grubu olarak şehir için en iyi, en doğru projelerin, hizmetlerin yanında yer alacaklarını belirtti.

‘KÜTAHYA BİZİ TANIYOR

BİZ KÜTAHYA’YI TANIYORUZ’

AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi üyesi Muhterem Kılıç, Esra Özbek Balcı, mazbatalarının hayırlı olmasını temenni etti. AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi üyesi Muammer Özcura ise “Kütahya bizi, biz Kütahya’yı tanıyoruz. Hizmete devam diyoruz ” şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *