‘2024’DE AYNI BAŞARI SÜRSÜN’

103

Resmi tatilin sona ermesiyle Kütahya İl Özel İdaresi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, 2023 yılının 700 milyon TL’lik denk bir bütçe ile geride bırakıldığını ve çalışmaların yüzde 100’ünün tamamlandığını vurguladı. Eracar, aynı başarının 2024’de de sürmesini diledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar Kütahya İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı.

Resmi tatilin sona ermesinin ardından Kütahya Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar, Yol İş Şube Başkanı Ali Okçu, Bem Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Çağlar, Genel Sekreter Yardımcıları Halil Parlak, Nuri Karabacak, birim müdürleri ve Özel İdare personeli katıldı.

ÇALIŞMALARIN HEPSİ TAMAMLADI

Bayramlaşma programında çalışanlara hitaben konuşan Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mücahit Eracar; “2023 yılını geride bıraktık. 2023 yılını 700 milyon TL’lik denk bir bütçe ile geride bıraktık 2023 yılını geride bırakırken çalışmalarımızın yüzde 100’ünü tamamladık. Bu çalışmaları tamamlarken sizlerin emeklerini gözardı etmemiz mümkün değil. Sizin olmadığınız yerde bizlerin başarı yakalaması mümkün değil, sizler arazide ve büroda gerekli gayret ve çabayı gösterirseniz bizlerde yönetim olarak varız. İnşallah 2024 yılında da aynı başarıyı gösterip tamamlarız. Bu vesile ile geçmiş Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.

ÖZCURA’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura da programda yaptığı konuşmada; “2023 yılını Allaha şükürler olsun kazasız belasız geçirdik. 2024 yılında da hepinize kazasız belasız bir biçimde birlik ve beraberlik içinde bir çalışma sezonu geçirmemizi Rabbimden temenni ediyorum. Geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *