BBT HACKATHON&TEKNOLOJİ FESTİVALİ 3 MAYIS’TA BAŞLIYOR!

116

ASELSAN sponsorluğunda teknoloji ve yazılım tutkunları için önemli bir deneyim sunacak BBT Hackathon&Teknoloji Festivali, teknoloji ve yazılım tutkunları için önemli bir deneyim sunacak. Üç günlük festivalde ülkemizin girişimci gençleri geleceğin teknolojilerini geliştirecek.

Kütahya Valiliği, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Bilişim Topluluğu, heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. BBT Hackathon&Teknoloji Festivali, ASELSAN sponsorluğunda teknoloji ve yazılım tutkunları için önemli bir deneyim sunacak.

48 SAATLİK FESTİVAL

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü ve Bilgisayar Bilişim Topluluğu, teknoloji ve yazılım tutkunları için büyük bir heyecanla beklenen BBT Hackathon & Teknoloji Festivali’ni düzenlemek için harekete geçti. 3-4-5 Mayıs tarihlerinde çadırda konaklama konseptiyle gerçekleşecek olan etkinlik, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bedesten Binası Fuaye alanında teknoloji ve yazılım tutkunlarını ağırlayacak.

GELECEĞİN TEKNOLOJİLERİ

FESTİVALDE GELİŞTİRİLECEK

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, etkinliğe ilişkin davet mesajında “Teknolojiye, yazılıma ve bilişime ilgi duyan herkesi Üniversitemiz Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü ve Bilgisayar ve Bilişim Topluluğumuzun 3-5 Mayıs tarihlerinde DPÜ Bedesten’de düzenleyeceği BBT Hackathon & Teknoloji Festivali’ne davet ediyorum. Bilişim ve eğlencenin bir arada olacağı üç günlük etkinlikte ülkemizin girişimci gençleri geleceğin teknolojilerini bu festivalde geliştirecek” dedi.

“Fikirlerden kodlara” teması ile düzenlenecek festivalde birinciye 8 bin, ikinciye 6 bin, üçüncüye 4 bin TL tutarında ödül verilecek.

ETKİNLİKTE NELER VAR?

Etkinlik katılımcılara ilgilendikleri yazılım dilleriyle istedikleri alanlarda projeler geliştirme fırsatı sunuyor. Birbirinden değerli katılımcılarla tanışarak deneyim ve network kazanma fırsatı da sağlayan etkinlikte geliştirdiğiniz yazılım uygulamalarını değerli jürilere sunarak jüri değerlendirmesinin ardından ilk üçe girmenin heyecanı ve ödüller kazanma şansı bulabilirsiniz. Önemli firmaların sponsorluğunda düzenlenen çekilişlerle katılımcılar ödüllere de ulaşabilecek.

DPÜ TEKNOFEST Takımlarının Projelerinin Sergisinin yapılacağı BBT Hackathon&Teknoloji Festivali büyük başarılara imza atmış DPÜ TEKNOFEST takımlarıyla birebir iletişim kurma ve teknolojiye dair en güncel bilgileri paylaşma imkanı da sağlanacak.

BBT Hackathon & Teknoloji Festivali, sadece projeleri değil, aynı zamanda dostlukları, heyecanları ve eğlenceyi paylaşma fırsatı sunuyor. Etkinliğin bir parçası olarak, siz de bu muhteşem deneyimi birlikte yaşayabilirsiniz. Yarışmacı olarak katılmak, standları gezmek ve detaylı bilgi için “www.dpubbt.co” web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *