UMUTLA BAŞLADIK MUTLULUKLA BİTSİN

160

2.Lig’e çıkmak için umutlarını bir kez daha play offlara taşıyan Belediye Kütahyaspor, bugün saat 16.00’da Silivrispor ile karşı karşıya gelecek. Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanacak maç öncesi takım, hedefe kilitlendi.

TFF 3.Lig’i 44 puanla 6’ıncı sırada tamamlayan Belediye Kütahyaspor, dördüncü kez üst üste play off oynamaya hak kazandı. Mavi lacivertliler, son sıradan dahil olduğu Play offun ilk tur maçı bugün saat 16.00’da Silivrispor’a karşı oynayacak. Maçın Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanması sebebiyle taraftar üstünlüğü rakip takımda olacak.

ŞİMŞEK İKİ MAÇTA DA PUAN KAYBETTİ

Belediye Kütahyaspor ligde oynadığı iki maçta da Silivrispor’a karşı puan kaybetti. Ligin ilk yarısındaki maç, 2-1 Silivrispor üstünlüğü, ligin ikinci yarısında oynanan maç ise 0-0 berabere bitti.

Daha önceki yıllarda play off maçlarında şansı yaver gitmeyen ve hedefine ulaşamayan Belediye Kütahyaspor, bu defa iyi bir mücadele sergileyip önce ikinci tur mücadelelerine daha sonra ikinci lige çıkma hedefinde. Maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayan takım maç saatini beklemeye başladı.

TARAFTAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Yıllardır 2.Lig hasreti ile yanıp tutuşan Kütahya taraftarı ise bu sene de şehrin takımına büyük bir destek veriyor. Taraftar gruplar takımı yalnız bırakamamak için İstanbul’a gidecek. Bugün sabah saatlerinde Belediye Önünde toplanan çok sayıda taraftar Silivrispor mücadelesinde takıma destek verecek. Taraftar, deplasmanı otobüsü ayarlayan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kulüp Başkanı Osman Altınkaya’ya ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Öte yandan 3.Lig 3.Grupta bugün saat 20:00’da Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş ve Kuşadasıspor arasında play off 1. Tur maçı oynanacak. Maçın galibi, Belediye Kütahyaspor Silivrispor maçının galibi ile 2. Tur mücadelesine çıkacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *