ZAFERİN ŞEHRİNE ZAFERLER YAKIŞIR

69

Belediye Kütahyaspor play ikinci tur maçında bugün saat 16.00’da kendi sahasında Kuşadasıspor ile karşı karşıya gelecek. Maçı taraftarından yönetimine kenetlenmiş bir şehirle bekleyen Belediye Kütahyaspor, Kütahyalılara bir zafer daha armağan etmek istiyor.

3.Lig 3.Grubu play-off hattında tamamlayan Belediye Kütahyaspor play off ilk tur maçında Silivrispor karşısında uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir galibiyete imza attı. 4-5 galibiyet ile biten heyecan dolu maçın ardından Belediye Kütahyaspor tur atlarken, Kütahya kenetlendi.

MAÇ BUGÜN DUMLU’DA

Şehirde Perşembe akşamından beri esen zafer havası, 2.Tur maçının gelip çatmasıyla yerini heyecana bıraktı. Belediye Kütahyaspor bugün saat 16.00’da kendi sahasında Kuşadasıspor ile karşı karşıya gelecek.

Play offun ilk turunda Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş’yi 1-2 yenen Kuşadasıspor, play offta ikinci tur biletini aldı. İki takım arasında ligde oynana maçlarda ilk devrede Belediye Kütahyaspor 0-1 mağlup olmuş, ikinci devrede deplasmanda oynadığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

ŞEHRİN TAKIMINI

TRİBÜNDE DESTEKLE

Şehre bir zafer daha kazandırmak isteyen Belediye Kütahyaspor, Silivrispor maçının morali ile hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Dumlupınar Stadyumu’nda oynanacak play of maçında hem yönetim, hem taraftar grupları şehri stadyumu doldurmaya çağırdı. Kulüp Başkanı Osman Altınkaya’nın birlik beraberlik mesajlarının da etkisiyle Belediye Kütahyaspor, maça çıkarken arkasında kenetlenmiş bir şehir bulunuyor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *