ÖNCE TOKAT, SONRA ANKARA… LİG HAYALİ İÇİN SON 180 DAKİKA

165

Belediye Kütahyaspor 2. Lig hayallerine adım adım devam ederken, Tokat’ta alacağı bir beraberlik yada galibiyet ile finale yükselecek. Final maçı ise anakara Eryaman stadında oynanacak.

Belediye Kütahyaspor 2. Lig hayallerini sürdürüyor. Zorlu Silivri deplasmanı ile başlayan play-off karşılaşmalarının ardından Kuşadasıspor’u 2-1’lik sonuçlarla geçmeyi başaran Belediye Kütahyaspor, 3. Tur ilk maçında ise Tokat temsilcisi Erbaaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Dumlupınar stadında binlerce taraftarı önünde büyük bir coşkuyla oynayan Belediye Kütahyaspor’un aynı performansını ikinci maçında da sürdürmesi halinde finale çıkması içten bile değil.

MORALLER YERİNDE HEDEF ANKARA

Belediye Kütahyaspor son hazırlıklarını tamamlarken bu maçtan da en az beraberlik almanın peşinde. Rakip sahada önceki maçlarda olduğu gibi en iyi şekilde oynayamı planlayan Belediye Kütahyaspor’da morallerin yerinde olduğu ve herkesin bu zorlu 90 dakikaya kilitlendiği belirtildi.

KADRODA DEĞİŞİKLİK DÜŞÜNÜLMÜYOR

Belediye Kütahyaspor’da teknik heyet Erbaa deplasmanı öncesinde futbolculara tüm uyarılarda bulunurken, kadroda bir değişiklik olması beklenmiyor. Teknik kadroyu düşündüren en önemli konulardan biri ise Feyyaz Aydil’in karşılaşmada formaya giyemeyecek olması. Uzun boyuyla özelikle son bölümlerde oyuna dahil olarak rakibin hava toplarını almasına izin vermeyen Aydil, bu karşılaşmada tribünde olacak.

MAÇ PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK 

Belediye Kütahyaspor’un zorlu karşılaşması Pazartesi günü tokat Erbaa stadında oynanacak. Maç saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı TFF you tube sayfası da canlı olarak verecek. M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *