GENÇLİK HAFTASI’NDA COŞKULU ATMOSFER

211

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kütahya’da pek çok farklı branşta etkinlikler düzenlendi.

GENÇLİK KOŞUNUN STARTINI

MÜDÜR TURHAN YAVUZ VERDİ

19 Mayıs  Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Dolayısıyla gerçekleştirilen Gençlik koşusunun startını Gençlik Spor İl Müdürü Turhan Yavuz verdi. Ortaokul ve Liseler arası 4 kategoride toplam 78 sporcunun katılım sağladığı koşu Yeni Spor Salonu önünden başlayıp, Valilik önünde son buldu.

19Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Asım Alkış Stadı’nda Ragbi müsabakası, spor tesislerinde Bisiklet, Oryantiring etkinliği, Tenis, Ayak Tenisi müsabakası gerçekleştirildi.  Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3×3 Basketbol müsabakasında dereceye girenlerin kupa ve madalyalarını İl Müdürü Turhan Yavuz ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ercan Şirin tarafından verildi.

HAFTA BOYUNCA DEVAM EDECEK

Gençlik Haftası boyunca düzenlenen çeşitli etkinlikler, gençlerin farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerine ve eğlenmelerine imkan sundu. Hafta boyunca devam edecek olan gençlik haftası etkinliklerine tüm gençleri davet edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *