2.LİG’E RAMAK KALA HAYALLER YIKILDI: TARAFTARIN UMUDU İLERLEYEN GÜNLERDE

157

Belediye Kütahyaspor’un 2.Ligin kapısından dönmesi Kütahya’da büyük bir üzüntüye neden oldu. Son ana kadar büyük bir heyecan yaşatarak şehri zafere inandıran takıma teşekkürlerini sunan taraftarlar, gelecek sezonda da her şart ve koşulda mavi lacivertin peşinden ayrılmayacak

TFF 3.Lig 3.Grubu altıncı sırada tamamlayan Belediye Kütahyaspor, 4 sene üst üste play off oynamaya hak kazandı. Play off maçlarında ligdekinden de parlak maçlar çıkaran Belediye Kütahyaspor, geçen senelerden farklı olarak şehre büyük bir heyecan yaşattı.

Silivrispor ile başlayan play off maçlarında Kuşadasıspor’u iki galibiyet ile deviren Belediye Kütahyaspor, 3. Tur maçlarında Merkür Jet Erbaaspor’u Dumlupınar Stadyumu’nda 2-1 yendi. Play Off 3. Tur rövanş maçında Kütahya, yeni bir zafer için tek yumruk oldu.

PROTOKOL MAÇI HEP BİRLİKTE İZLEDİ

Maç öncesi Kütahya Belediyesi Bahçesinde kurulan dev ekranda Kütahya Valisi Musa Işın, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat Kırbaç çok sayıda protokol üyesi ve vatandaşlar maçı hep birlikte izledi.

Büyük bir heyecana sahne olan maçta Belediye Kütahyaspor, normal süresi 1-0 biten maçta güçlü rakibi Merkür Jet Erbaaspor’a karşı yaklaşık 20 dakika 10 kişi oynadı. Penaltılara giden maçta Belediye Kütahyaspor 7-5 mağlup ayrıldı.

TARAFTAR MAVİ LACİVERTİN PEŞİNDE OLACAK

Mavi Şimşek’in 2.Lig hayallerine veda etmesinin ardından çok sayıda taraftar büyük bir üzüntü yaşadı. Sosyal medyada takıma, teknik heyete, yönetime gösterdiklerini çaba için teşekkürlerini sunan gelecek sezonda da her şart ve koşulda mavi lacivertin peşinden ayrılmayacaklarını belirttiler.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *