‘KÜTAHYA’DA YETKİ YİNE EMİN ELLERDE’

231

15 Mayıs 2024 tarihinde açıklanan sendikaların üye sayılarına göre 3 bin 242 üye sayısı ve yüzde 60 oran ile yetkili sendika olduklarını belirten Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı Ahmet Lütfi Demirsöz, “Kütahya’da yetki yine emin ellerde”şeklinde konuştu.

Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı Ahmet Lütfi Demirsöz, 15 Mayıs 2024 tarihinde açıklanan sendikaların üye sayılarına göre, Kütahya’da yetkili sendikanın yine Sağlık-Sen olduğunu belirtti.

‘ALDIĞIMIZ EMANET İLE MÜCADELEYE DEVAM’

Bir önceki yıla göre üye sayısının arttığını açıklayan Demirsöz, “Yine yetkili sendika olmamızda büyük emeği geçen yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarıma, gece gündüz sahada olan kıymetli temsilcilerimize ve desteklerini esirgemeyen değerli üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.  Hak ve menfaatlerin korunması için üyelerden aldıkları emaneti, yine onlardan aldıkları güçle bıkmadan, yorulmadan ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizen Demirsöz, “Kütahya’da yetki yine emin ellerde”şeklinde konuştu.

ÜYE SAYISI 3 BİN 242’YE ULAŞTI

Sağlık Sen Kütahya’da yüzde 60 ile üye sayısı 3 bin 242’ye ulaşırken; en yakın sendika yüzde 31 ile Bin 735 üye topladı, yüzde 9 oran ve 493 üyeyi ise diğer sendikalar oluşturdu.

Açıklanan sayılara göre Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürlüğünde, İl Sağlık Müdürlüğünde, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Hastanesinde, Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde, Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Hastanesinde, Şaphane, Hisarcık, Çavdarhisar, Aslanapa İlçe Hastanesinde ve Emet Dr. Fazıl Doğan Devlethanesinde çalışanların en çok tercih ettiği sendika Sağlık Sen oldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *