GALATASARAYLI KÜTAHYALILAR 24. ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

161

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunda Galatasaray’ın şampiyon olmasıyla sarı kırmızılı renklere gönül veren Kütahyalılar, sokaklara döküldü. Ellerinde bayrak ve meşaleler, dillerinde marşlar ve şarkılar ile kutlamalara çok sayıda taraftar katıldı. Fenerbahçe formalı vatandaşların da katıldığı kutlamalarda hiçbir sorun yaşanmaması yüzleri güldürdü.

ŞAMPİYONLUK HEYECANI SABAHTAN BAŞLADI

TFF Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunun son maçları tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da büyük bir heyecana neden oldu. Ligin şampiyonunun belirlenmesinin son haftaya kalmasıyla Pazar günü Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarlar, şehrin cadde sokaklarında formalarının renkleri ile tarafını belli etti. Şehrin yoğun noktalarında şampiyonluk heyecanını fırsat bilen satıcılar, Fenerbahçe ve Galatasaray bayrakları, atkılar sattı.

VATANDAŞLAR MAÇI KOL KOLA İZLEDİ

Aynı anda başlayacak Fenerbahçe-İstanbulspor, Konyaspor-Galatasaray maçlarının yaklaşması ile heyecan zirve yaptı. Türkiye’nin iki büyük kulübünün Kütahya’daki taraftarları maç öncesi bir araya gelerek tezahüratlar yaptı, maçın yayınlandı kahvehane ve kafelerin önünde yoğunluk oluştu. Farklı takımları destekleyen vatandaşlar maçı kol kola izledi.

Fenerbahçe-İstanbulspor maçının 6-0, Konyaspor-Galatasaray maçının 1-3 bitmesi ile Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Maç sonunda Kütahya’daki Galatasaraylı taraftarlar sokaklara döküldü.

ASLANLAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Ellerinde bayrak ve meşaleler, dillerinde marşlar ve şarkılar ile kutlamalara çok sayıda vatandaş katıldı. Kütahyalı Galatasaraylılar, Zafer Meydanından Belediye binasına yürürken kutlamalara araçları ile katılan vatandaşlar, konvoylar oluşturdu.

Galasataray’ın 24’üncü şampiyonluğu geç saatlere kadar coşkuyla kutlanırken bazı Fenerbahçeli vatandaşların da kutlamalara Fenerbahçe forması ile katılmasına rağmen hiçbir sorun yaşanmaması yüzlerde gülümsemeye neden oldu.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *