‘CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA SÖZ VERİYORUM’ SEYHAN EKİZTAŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

397

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Seyhan Ekiztaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu CHP’nin ilke ve politikaları doğrultusunda partimizi iktidara taşımak için elimden geleni yapmaya söz veriyorum” Şeklinde konuştu.

‘BU SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMAYACAK’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Merkez İlçe Başkan Adayı Seyhan Ekiztaş, CHP İl Başkanlığında bir basın açıklaması düzenledi. Kadın kolları olarak kongre süreçlerinin başladığını ifade eden CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevinç Akarsu Şenol, CHP’nin ülkenin en zorlu dönemlerinde dahi demokrasinin teminatı olduğunu belirtti. Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinin çoklu adayla yapılmasının demokrasi adına çok güzel bir adım olduğuna değinen Akarsu Şenol, başka adaylarında olabileceği sinyalini verdi. “Bu seçimin kaybedeni olmayacak. Hep birlikte partimizi iktidar taşıyacak kadar ilerlemeye devam edeceğiz.”şeklinde konuşan Akarsu Şenol, CHP’ye yaraşan, demokratik bir seçim diledi.

Demokratik bir seçim atmosferinde tüm adaylara başarılar dileyen CHP Merkez İlçe Başkanı Zeliha Sarı, “Belediye seçimlerinde başarılı olduk iktidara yürüyoruz. İlla ki adaylar çıkacak keşke daha çok ayda olsa daha çok yarış olsa bu CHP olarak bizim zenginliğimiz.” şeklinde konuştu.

1980 Kütahya doğumluyum, evli ve 3 çocuk annesi olduğunu belirten Seyhan Ekiztaş, “DPÜ Meslek Yüksek Okulu Çini Desinatörlüğü bölümü mezunuyum. Çini usta öğreticisi olarak hayatımı Kütahya’nın en güzel el sanatlarından olan çini sanatını Halk Eğitim Merkezinde yüzlerce insana öğretmekle geçirdim. Halen aktif olarak çini sanatıyla uğraşıyorum. Uzun yıllardır CHP ailesinin bir ferdi olarak partimizin değerlerini ve hedeflerini en iyi şekilde temsil etmek için var gücümle çalıştım ve en son sıralama gözetmeksizin partimi belediye meclis üyesi adayı olarak temsil ettim.” Şeklinde konuştu.

‘TÜM KADINLARIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM’

74 yıl sonra hep birlikte çalışarak Kütahya Belediyesi’ni kazandıklarını belirten Ekiztaş, şu ifadeleri kullandı: “Bu başarıda katkım olduysa bu benim için en büyük gururdur. Partimi en iyi şekilde temsil etmek, aktif bir şekilde çalışmak ve partimizi iktidara taşımak için kadın kolları merkez ilçe başkanlığına aday oldum. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilke ve politikaları doğrultusunda partimizi iktidara taşımak için elimden geleni yapmaya söz veriyorum. Çıktığımız bu yolda birlik ve beraberlik içinde bir seçim gerçekleştireceğiz. Tüm kadınlarımızın desteklerini bekliyorum.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *