MÜTEVELLİ HEYETİNE FULYA BAŞKAN SEÇİLDİ

168

Yeşilay’ın 74’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, yeni dönemde Yeşilay Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliğine seçilerek yeni ekipte yerini aldı.

YEŞİLAY OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarıyla mücadele eden Yeşilay’ın 74’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı Yeşilay Genel Merkezi Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleşti. Genel Başkan seçiminin yapıldığı ve yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlendiği Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bilgili, Ercan Şirin, Denetim Kurulu Üyesi Nuri Çetin katıldı.

71., 72. ve 73. dönem Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Mehmet Dinç’in Yeşilay Genel Başkanı seçildiği Genel Kurulda Kütahya Yeşilay Şube Başkanı, Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal yeni dönemde Yeşilay Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliğiyle yeni ekipte yerini aldı

Yeşilay Genel Başkanı seçilen Dinç ve yeni yönetimi tebrik eden Fulya Topçuoğlu Ünal, önceki yönetime katkı ve emekleri için teşekkür etti. Topçuoğlu Ünal, “Ayrıca yeni dönemde Yeşilay Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliğim için ekibinde yer veren genel başkanıma ve oy kullanan bütün delegelere teşekkürlerimi sunarım”şeklinde konuştu.

KÜTAHYA ŞUBESİNDEN TEBRİK VE TEŞEKKÜR

Yeşilay Kütahya Şube Başkanlığından yapılan açıklamada “Yeni dönemde, Sayın Doç. Dr. Mehmet Dinç’i Yeşilay’ın başkanı olarak görmekten büyük mutluluk, bağımlılıklarla birlikte mücadele edecek olmaktan onur duyarız. 9 yıllık süre zarfında bilgisi ve tecrübesiyle Yeşilay’ın değerine değer katan, başta gençlerimiz olmak üzere bütün insanlık adına yürüttüğümüz bağımlılıkla mücadelemize liderlik yapan Sayın Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yeşilay Başkanlığı görevini devretmiştir. 24 Mayıs 2015 tarihinden bugüne 3 dönem boyunca Yeşilay’ın başkanlığını yürüten Sayın Prof. Dr. Mücahit Öztürk’e, en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hiç şüphe yok ki Yeşilay bugünden sonra da Sayın Mücahit Bey’in tecrübesine başvurmaya devam edecek, onun bilgisinden istifade etmeyi sürdürecektir. Yeşilay’a kattıkları değer için kendilerine minnettarız” ifadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *