AZERBAYCANLI YATIRIMCILAR KÜTAHYA OSB’YE DAVET EDİLDİ

445

Azerbaycan ticaret temsilcilerinin Kütahya OSB’yi ziyaretinde konuşan Bölge Müdürü Tunahan Ergin, “Kütahya OSB olarak, Azerbaycanlı yatırımcıları bölgemizde görmekten mutluluk duyarız.” ifadelerine yer verdi. Tamerlan Taghiyev ise, Türkiye ile ekonomik iş birliğini daha da ileriye taşımak istediklerini belirtti.

AZERBAYCAN’IN TİCARET TEMSİLCİLERİ KÜTAHYA OSB’Yİ ZİYARET ETTİ

Azerbaycan’ın Ticaret Temsilcisi Ofisi’nden Ticaret Temsilcisi Tamerlan Taghiyev ve Başdanışman Javid Abdullayev, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette misafirleri, Bölge Müdürü Tunahan Ergin ve Bölge Müdür Yardımcısı Harun Kara karşıladı.

Görüşmelerde, işgalden kurtarılmış bölgelerdeki yatırım fırsatları, Azerbaycan’ın yatırımcılara sunduğu muafiyet ve teşvikler, Ticaret Temsilcisi Ofisi’nin faaliyetleri ve Azerbaycan’ın ithalat ve ihracat fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

‘İKİ ÜLKE ARASINDAKİ İLİŞKİLER

HER GÜÇEN GÜN GÜÇLENİYOR’

Bölge Müdürü Tunahan Ergin, Azerbaycan ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin her geçen gün daha da güçlendiğine vurgu yaparak, “Kütahya OSB olarak, Azerbaycanlı yatırımcıları bölgemizde görmekten mutluluk duyarız. İş birliğimizi artırarak hem bölgemiz hem de ülkelerimiz için katma değer yaratmayı hedefliyoruz,” ifadelerine yer verdi.

Ticaret Temsilcisi Tamerlan Taghiyev ise, Azerbaycan sanayi bölgelerinde yatırım yapmak isteyen Türk yatırımcılar için büyük fırsatlar bulunduğunu belirterek, “Yatırımcılara sunduğumuz muafiyet ve teşviklerle onların yanında olmayı sürdüreceğiz. Kardeş ülke Türkiye ile ekonomik iş birliğimizi daha da ileriye taşımak istiyoruz.” ifadelerini kullandı. Karşılıklı görüş ve fikir alışverişlerinin akabinde ziyaret son buldu.

KÜTAHYA OSB




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *