İYİ PARTİ’DEN İFTAR PROGRAMI

744

İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığının verdiği iftar davetinde tüm ilçe başkanları, il yönetimi katılım sağladı. Partilileri ile iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşayan İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan, tüm misafirlerine katılımları için teşekkür etti

İYİ Parti Kütahya İl teşkilatı, Et Usta’da düzenlenen iftar sofrasında buluştu.

İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan, ilçe başkanları, il yönetimi, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve basın mensupları katılım sağladı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programda İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan, iftar davetlerini geri çevirmeyen tüm misafirlerine teşekkürlerini sundu. Soycan gecenin sonunda Et Usta personeline teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İYİ Parti Kütahya İl Başkanlığından yapılan açıklamada “İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Ali Soycan’ın verdiği iftar davetine tüm ilçe başkanları, il yönetimi ve basın mensupları katılım sağladı. Kendilerine ve yönetimine teşekkür ederiz. İYİ’likler bizimle olsun.”ifadelerine yer verildi.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *