JANDARMA TEŞKİLATI 185 YAŞINDA: ‘ADALETİN TESİSİNDE BÜYÜK ROL OYNUYOR’

247

Vali Musa Işın ülkemizin dört bir yanında aziz milletimizin güvenliği ve refahı için gece gündüz demeden çalıştığını, adaletin tesisi ve kamu düzeninin sağlanmasında büyük bir rol oynayan Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Vali Musa Işın Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Türk milletinin huzur ve güvenliğini temin etmek amacıyla büyük bir özveriyle görev yapan Jandarma Teşkilatının 185. kuruluş yıl dönümünü en içten dilekleriyle kutlayan Vali Işın, kurulduğu günden bu yana, azim ve kararlılıkla hizmet eden, fedakarlık ve cesaretle görev yapan tüm Jandarma mensuplarına şükranlarını sundu.

‘GÖSTERDİĞİNİZ KARARLILIK

HER TAKDİRİ HAK EDİYOR’

Jandarma Teşkilatının, ülkemizin dört bir yanında aziz milletimizin güvenliği ve refahı için gece gündüz demeden çalıştığını, adaletin tesisi ve kamu düzeninin sağlanmasında büyük bir rol oynadığını dile getiren Işın, “Kutsal görevinizi yerine getirirken gösterdiğiniz disiplin, kararlılık ve vatan sevgisi her türlü takdiri hak etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, teşkilatımızda görev yapmakta olan tüm kahramanlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *