98BİN 644 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

110

Kütahya’da toplam 592 okulda 98bin 644 öğrenci karne heyecanını paylaştı. Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilere tatil dönemini bol bol dinlenerek, aileleri ve sevdikleri ile vakit geçirerek değerlendirmeyi tavsiye etti. Başyiğit, “Ancak unutmayın ki, tatil aynı zamanda kendinizi geliştirme fırsatıdır.” Şeklinde konuştu.

Dün, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın son ders zili çaldı ve öğrenciler karnelerini aldı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Kütahya’da da karne heyecanı yaşandı.

KARNELERİ PROTOKOL

ÜYELERİNDEN ALDILAR

Yunus Emre İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine Vali Vekili Aydın Börü, Belediye Başkan Yardımcısı Gülteri Uyanık, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sezgin Sezen, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Kahraman, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Topuz katıldı. Her sınıf düzeyinden birer şubenin öğrencilerine karnelerini protokol üyeleri takdim etti. Öğrenciler, aldıkları karnelerle bir yıllık çalışmalarının karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Programın sonunda protokol üyeleri öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldiler. Vali Vekili Aydın Börü, eğitim öğretim yılı boyunca özverili çalışmalarda bulunan öğretmenlere teşekkür ederek, onların emeğinin önemine vurgu yaptı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ise 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın son gününde yayımlanan mesajında bu yılın hepimiz için yoğun ve verimli bir süreç olduğunu ifade ederek “Öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin rehberliğinde bilgiye ulaşmanın ve öğrenmenin yollarını keşfederken, velilerimiz de çocuklarının eğitim yolculuğunda onlara destek oldular. Hep birlikte büyük bir özveri ve gayretle bu süreci başarılı bir şekilde tamamladık.

‘UNUTMAYIN Kİ TATİLLER

KENDİNİ GELİŞTİRME FIRSATIDIR’

Sevgili öğrencilerimiz, yorucu bir eğitim yılının ardından dinlenmeyi fazlasıyla hak ettiniz. Bu tatil dönemini bol bol dinlenerek, ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçirerek değerlendirmenizi tavsiye ediyorum. Ancak unutmayın ki, tatil aynı zamanda kendinizi geliştirme fırsatıdır. Kitap okumak, yeni şeyler öğrenmek ve hobilerinize zaman ayırmak, hem zihninizi dinç tutacak hem de size yeni ufuklar açacaktır. Kitaplar, bilgiye ve hayal gücüne açılan kapılardır; bu kapıları aralamaktan çekinmeyin.”

Kıymetli velilerimiz ve meslektaşlarım, sizlerin de bu süreçteki katkılarınız için teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarısında ve gelişiminde en büyük pay sizlerin emeği ve desteğidir. Hep birlikte daha nice başarılı eğitim öğretim yıllarına ulaşmak dileğiyle” diyerek huzurlu ve sağlıklı bir tatil dönemi diledi.

Kütahya’da toplamda 592 okulda 98.644 öğrenci karne heyecanını paylaştı.

KÜTAHYA MEM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *