SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ VE KÜTAHYA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

115

‘MEZUNİYET ASLINDA

YENİ BİR BAŞLANGIÇ’

KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Kütahya Meslek Yüksekokulunda düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan KSBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sezgin Zeren, sağlık profesyonellerinin dünyada yaşanan birçok olumsuzlukta canla başla savaştıklarını, mezuniyetin aslında yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Kütahya Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet coşkusu yaşandı.

Mezuniyet töreninde; KSBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sezgin Zeren, KSBÜ SBF Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayramoğlu, Kütahya MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Unutkan ile dekan yardımcıları, akademisyenler, öğrenciler, aileler ve davetliler yer aldı.

SAĞLIK PROFESYONELLERİ

CANLA BAŞLA SAVAŞIYOR

Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Zeren bugün burada olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bu mezuniyet aslında yeni bir başlangıç. Sağlık profesyonellerinin dünyada yaşanan bir çok olumsuzlukta canla başla savaştıklarını biliyoruz. Buradan mezun olan öğrencilerimiz de sağlık ailesine katılarak aynı gayreti göstereceklerdir. Öğrencilerimizin eğitimlerinde en baş destekçileri aileleri ve akademisyenlerimiz oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geleceğiniz parlak ve umut dolu dolsun hepinizi tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından mezuniyet kütüğüne isimliklerin çakılması, başarı ödüllerinin verilmesi, meslek andının okunması ile devam eden mezuniyet programı, kep atma ile sona erdi.

KSBÜ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *