BABALAR İYİ Kİ VAR

78

Babalarının fedakarlığının hayatlarındaki büyük başarıların anahtarı olduğunu belirten Kütahyalılar, Babalar Günün öncesi baba sevgisini cümlelere döktü.

Kütahyalılar, Babalar Günü kutlama mesajlarını GAZETE KIRKÜÇ aracılığıyla babalarına iletti.

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu sene 16 Haziran Pazar günü kutlanacak. Babalar Gününün Kurban Bayramının ilk gününe denk gelmesiyle babalar çifte bayramı yaşayacak. Kütahyalılar, bu sene Babalar Günü hediyelerinin yanına kutlama mesajlarını ilettikleri GAZETE KIRKÜÇ’ü de ekleyecek.

‘ARAMIZDAKİ BAĞIN KOPMASINA İZİN VERMEM’

Babası Yüksel Duman’ın ailedeki tek erkek olduğunu ifade eden Pelin Duman, “Galiba o yüzden bizim ruhumuzdan anılıyor. İleriki hayatımda belki başka şehirlerde ya da başka ülkede yaşama ihtimalim olur ama hiçbir şekilde aramızdaki bağın kopmasına izin vermem sürekli ararım, her fırsatta yanına gitmeye çalışırım çünkü onu çok seviyorum.”şeklinde konuştu.

‘EN BÜYÜK İSTEĞİM DİPLOMAMI GÖTÜRMEK’

Türkiye’de okuduğu için uzun zamandır Rusya’daki babasını göremediğini belirten Osman Gayratov, “Ama biletimi aldım babamın, Kurban Bayramını ve Babalar Gününü yüz yüze kutlayabileceğim. En büyük isteğin ise onun sayesinde diplomayı alıp ona bu mutluluğu yaşatmak”şeklinde konuştu.

‘İŞ HAYATINI VOLEYBOL HAYATIMA GÖRE ŞEKİLLENDİRDİ’

Voleybolcu olduğunu ifade eden Zeynep Vuran, Babam Esat Vuran her zaman benim arkamda durdu ve hep en büyük destekçilerimden biri oldu. İş hayatını benim voleybol hayatıma göre yönlendirmeyi dahi planladı. Yolumuza çıkacak her engelde benimle birlikte savaştığı için çok teşekkür ederim. İyi ki var.” ifadelerini kullandı.

‘BİR KERE BİLE ‘NEDEN’ DEMEDİ’

Hayattaki en büyük destekçisinin babası olduğunu dile getiren Fatih Bozkurt, son 6-7 yıl içinde zor bir dönemden geçtiğini o süreç içerisinde bir kere bilen “neden” demeden yanında duran Babası Mehmet Bozkurt’a can-ı gönülden teşekkür etti.

‘ONUN KIZI OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM’

Babası Seyfettin Arı’nın her görüşüne, her fikrine saygı duyduğunu ve kendisini hiçbir zaman baskılamadığına dikkat çeken Nur Arı, “Sevgisini göstermekten çekinmez. Çok iyi bir insandır babam. Onun kızı olduğum için babam o olduğu için çok şanslıyım ve onu çok seviyorum. İyi ki var.” dedi. 

‘ARKAMDA DURMADIĞI HİÇBİR KONU YOK’

Babasını çok sevdiğini söyleyerek sözlerine başlayan Pelin Duman, “Ben öğrenciyim eğitim hayatımda babam bana sürekli destek oldu oluyor. Arkamda durmadığı hiçbir konu yok.”dedi. İleriki hayatında şehir dışına ya da yurt dışına gitmek isterse de babasının kendisini desteklemeye devam edeceğine emin olduğunu vurgulayan Duman, “Babam iyi ki benim babam aksini asla düşünmedim.” Şeklinde konuştu.

‘YURTDIŞINDA ÇOCUK OKUTMAK KOLAY DEĞİL’

Türkiye’de okuduğunu ve Rusya’da yaşayan babasını uzun süredir göremediğini belirten Osman Gayratov, “Ekonomiden dolayı Kütahya’dan çıkamıyorum ailemi görmeye gidemiyorum. Yurtdışında çocuk okutmak kolay değil her şeyimi babam karşılıyor. Kendim de çalışıyorum. Babamı çok seviyorum iyi ki var iyi ki benim babam.” ifadelerini kullandı.

‘İYİ Kİ BENİM BABAM O’

“Babam benim her şeyim” ifadelerini kullanan Zeynep Vuran, voleybolcu olduğunu ve babasının kendisini her daim desteklediğini vurguladı. Babasının her fikrinde arkasında durmaya çalıştığını dile getiren Vuran, “Geceleri aklıma geliyor iyi ki benim babam o diye düşünüyorum. Tabii ki zaman zaman küçük atışmalar yaşıyoruz ama onu çok seviyorum. Babalar günü kutlu olsun.” Dedi.

Küçüklüğünde beri babasının her zaman yanında durduğunu dile getiren Fatih Bozkurt, okurken de üniversite hayatımda da meslek hayatında da en büyük destekçisi olan babasına allahtan uzun ömür duasında bulundu.

‘BABAM HER GÖRÜŞÜME SAYGILI’

YKS’ye girdiği ve mezuna kaldığı dönemde annesinin de babasında kendisine çok destek olduğunu belirten Nur Arı, “Babam çok büyük bir destekçim. Benim birçok arkadaşımın babası kaba davranıyor, hiç görüşlerine saygı duymuyor ama babam öyle değil. İş aramak için form doldurmaya geldim işinden izin aldı sırf benim için geldi. Ev bakacağız burada o konuda da destek oluyor” dedi. Arı, babasının kendisine her daim hem fedakar hem saygılı davrandığını vurguladı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *