HIZLI VE ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA BAŞLATILACAK

385

Turizm ve Seyahat Hizmetleri Strateji Çalıştayında konuşan TÜROB Başkan Yardımcısı, HİB-Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Turizm ve Seyahat ile İlgili Hizmetler Komitesi Başkanı Hediye Güral Gür; çalıştayda ortaya çıkacak konularda hızlı ve çok yönlü çalışma başlatılacağını belirtti.

Hizmet İhracatçılar Birliği tarafından “Turizm ve Seyahat Hizmetleri Strateji Çalıştayı” Hilton İstanbul Bosphorus’ta düzenlendi.

Çalıştayın açılış programında konuşan TÜROB Başkan Yardımcısı, HİB-Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Turizm ve Seyahat ile İlgili Hizmetler Komitesi Başkanı Hediye Güral Gür; Turizm hizmetlerinin de önemli oranda yer bulduğu hizmet ihracatına yönelik durum, beklenti ve önerilerin değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen çalıştayda ortaya çıkacak konularda hızlı ve çok yönlü çalışma başlatılacağını belirtti.

Çalıştaya TÜROB adına Başkan Müberra Eresin, Başkan Yardımcıları Hediye Güral Gür ve Armin Zerunyan, Genel Sekreter İsmail Taşdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Topaloğlu ve Ayhan Hacıbektaşoğlu ile Hukuk Müşaviri Av.Yelda Dikmen Uras katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *