DAYANIŞMA AĞININ TEMELLERİ ATILDI: ŞUBELERİ AÇILACAK

198

Ilıca’da açılışı gerçekleştirilen Halk Market ile Kütahyalıların temel ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Eyüp Kahveci, ilerleyen dönemlerde şehrin farklı noktalarında şubeler açmayı hedeflediklerini vurguladı

HALK MARKET ILICA’DA HİZMETE BAŞLADI

Ilıca Mevkii’de halkın ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak amacıyla hayata geçirilen Halk Market’in açılışı, gerçekleştirildi. Muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşma yapan Başkan Kahveci, açılışın hayırlı olması temennisinde bulunarak projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Başkan Kahveci, bu projeyle daha güçlü bir dayanışma ağının temellerinin atıldığının altını çizerek, “Halk Market projemizle, Ilıca Mevkii’nde, her şeyin en iyisini hak eden değerli hemşehrilerimizin temel ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla karşılamayı amaçlıyoruz. Halk Market’imiz, sadece bir alışveriş yeri olmanın ötesine geçerek sosyal dayanışmamızı da güçlendiren bir merkez olacaktır” dedi.

‘TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ İÇİN

ERİŞİLEBİLİR OLMASINI İSTİYORUZ’

Bu ilk adımın daha nice adımlara vesile olmasını temenni ettiğini vurgulayan Başkan Kahveci, “Halk Market’imizin tüm hemşehrilerimiz için erişilebilir olmasını sağlamak amacıyla ilerleyen dönemlerde şehrimizin farklı noktalarında şubeler açmayı hedefliyor ve bu bağlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından, dua okunması ve kurdele kesimi ile Halk Market’imizin açılışı yapıldı ve Başkanımız Kahveci’nin alışverişiyle, Halk Market’imiz ilk siftahını yaptı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *