‘DPÜ SİZLERLE VAR OLUYOR’

140

DPÜ’de düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Bayramlar, bizim toplum olarak bir olmamızın, teminatı ve işaretidir. Üniversite sizlerle var olan bir kurumdur.”şeklinde konuştu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde, Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın davetiyle üniversitenin akademik ve idari personelleri ile bayramlaşma töreni yapıldı. Bedesten’de düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcıları Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Genel Sekreter Yusuf Çetin ile akademik ve idari personel katıldı.

Etkinliğe katılan farklı akademik ve idari birimlerden personellere tek tek bayramlaşan Rektör Kızıltoprak görüşmeler sırasında ilgili birimlerde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında da ayrıntılı bilgiler aldı.

Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, şu ifadeleri kullandı: Bayramlar, bizim toplum olarak bir olmamızın, teminatı ve işaretidir. Geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nın getirdiği manevi huzurun hem milletimiz hem de tüm İslam âlemi için sürmesini diliyorum. Değerli çalışma arkadaşlarım, üniversite sizlerle var olan bir kurumdur.

DPÜ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *