‘ÇEVRE YOLU İHALESİ İÇİN GÜN SAYIYORUZ’

102

AK Parti Kütahya Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay’ı ağırlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ege’nin güzide şehri Kütahya’mızın ulaşım ve haberleşme alanlarında daha da güçlenmesi için çalışmayı sürdüreceğiz.” Dedi. Başkan Önsay İki organize sanayi bölgesini bağlayacak çevre yolunda proje ihalesi için gün saydıklarını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, İl Başkanı Mustafa Önsay Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Kütahya’da devam eden projeler üzerine değerlendirmelerde bulunulan ziyaretin ardından AK Parti heyeti, Kütahya’ya gösterdiği ilgi ve destekleri için Bakan Uraloğlu’na teşekkür etti.

TELEFON VE İNTERNET SORUNU

YAŞAYAN KÖYLERE YAKIN TAKİP

İki organize sanayi bölgesini bağlayacak çevre yolunda proje ihalesi için gün saydıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “İnternet ve telefon sıkıntısı çeken köylerimiz için çalışmaları takip ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA’NIN GÜÇLENMESİ İÇİN

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ’

Türkiye’nin dört bir köşesi ile ilgili pek çok görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Meclisin huzurunda AK Parti Kütahya Milletvekillerimiz Sn. Adil Biçer, Sn. Mehmet Demir, Sn. Ecz. İsmail Çağlar Bayırcı ve Kütahya AK Parti İl Başkanımız Sn. Mustafa Önsay ile bir araya geldik. Ege’nin güzide şehri Kütahya’mızın ulaşım ve haberleşme alanlarında daha da güçlenmesi için çalışmayı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

AK PARTİ BASIN




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *