‘HALKA HİZMET ETMEK İSTİYORUZ’ ÇAMLIBAHÇE TUVALETLERİ ÜCRETLİ OLDU

72

Çamlıbahçe Parkı içerisinde bulunan tuvaletlerden her gün bir parçanın eksildiğini bu sebeple tuvalete bir görevli tahsis edileceğini duyuran Belediye Başkanı Eyüp Kahveci tuvaletlerin ücretli hale getirildiğini açıklayarak “Bizim derdimiz halka hizmet. Parkımızı ve tuvaletlerimizi daha temiz, daha güvenli hala getirmek istiyoruz ”dedi. 

Kent lokantası ve Kent Kahvesi ile taçlanan Çamlıbahçe Parkı’nda bulunan tuvaletler daha kaliteli ve daha hizmet sunabilmek adına ücretli hale getirildi. Kent Kahvesi’nde, Kent Lokantası’nda her vatandaşın bütçesine uygun olarak planlanan ücretler ile tarihi bir bahçenin keyfi hijyen ile birleştirilerek tuvalet ücretleri 3 lira oldu.

‘ŞU ANA KADAR ÜCRETSİZDİ’

Çamlıbahçe içerisinde yer alan ve tüm Türkiye’de övgüyle bahsedilen, Kütahya Belediyesi öncülüğünde açılan Kent Lokantası ve Kent Kahvesi tesisisin yanında yer alan tuvaletler ücretli hale getirildi. Ücretli olmasının artık bir zaruri bir hale geldiğinin altını çizen Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci “Belediye tesisimizin hemen yan tarafta tuvalet var. Tuvalet kadın ve erkek olmak üzere ücretli hale geldi. Şu ana kadar ücretsizdi. Şu anda yüklenici arkadaşımızın 2 ayda zararı 135 bin TL olmuş” ifadelerini kullandı.

‘YAKINDA TUVALETİ DE GÖTÜREBİLİRLER’

Tuvaletlerde her gün bir eksik ile güne başlanıldığını vurgulayan Başkan Kahveci “Her gün buradan bir kapı omuzlanıp gidiyor. Bir vana sökülüp götürülüyor. Bir çeşme kornası sökülüp götürülüyor. Yakında tuvaleti de götürebilirler. O yüzden oraya bir tane görevli tahsis ediyoruz. Orası 365 gün açık olacak” şeklinde konuştu.

‘BİZ BİR ŞEY BEKLEMİYORUZ’

Tuvaletlerde de sıvı sabunuyla, tuvalet kâğıdıyla peçetesiyle her şeyi hazır edeceklerinin sözünü veren Başkan Kahveci “Ve bir tane de görevli tahsis edeceğiz. Tuvaletin cüzi olarak 3 TL kullanım ücreti olacak. O 3 TL görevlimizin sigortasını ve maaşını karşılayacak. Biz bir şey beklemiyoruz. Halka hizmet etmek istiyoruz bu bağlamda anlayışınızdan duyduğumuz güvenle bu hizmeti de burada vatandaşımıza açıklıyoruz” diye konuştu.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *