MERDİVENLİ SOKAK’I BU KEZ BELEDİYE RENKLENDİRDİ

103

Merdivenli Sokak Esnafı Mehmet Büyükuğur’un 4 yıl önce başlattığı merdivenlerin renklendirilmesini bu kez Kütahya Belediyesi üstlendi. Merdivenler mavi, beyaz renge boyanırken, sonuç vatandaşında yüzünü güldürdü.

Alipaşa Mahallesinde, eski belediye binası arkasında ve Ordu Evi’nin karşısında yer alan Merdivenli Sokak’ın renkleri yenilendi. Yıllardır Merdivenli Sokak esnafı Mehmet Büyükuğur’un ellerinde renklenen merdivenler bu kez Kütahya Belediyesi tarafından güzelliğine güzellik kattı. Kütahya Belediyesi Merdivenli Sokağı Kütahya’nın renkleri olan mavi beyaza boyadı.

VATANDAŞTAN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Merdivenli Sokak’ın merdivenlerine ilk renk katan Merdivenli Sokak Esnafı Mehmet Büyükuğur, 4 yıl önce merdivenleri gökkuşağı renginde boyadı. 2 yıl merdivenler bu renklerle yenilenirken, sonrasında merdivenler Alaçatı stili renkleriyle buluştu. Merdivenler 2 yıl Alaçatı stiliyle kaldıktan sonra bu kez renklerin yenilenmesini Kütahya Belediyesi yüklendi. Merdivenleri mavi ve beyazın ahengiyle birleştiren Kütahya Belediyesi, vatandaştan büyük beğeni topladı.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR RENKLERİ

YORUMLARI YAPILDI

Vatandaşlar Merdivenli Sokak’ın Belediye Kütahyaspor’un renklerine boyandığını belirterek Kütahya’nın çehresine çok yakıştığı yorumlarını yaptılar. Belediye Kütahyaspor’un renkleriyle sokağın daha da şenlendiğini belirten vatandaşlar sonuçtan memnun olduklarını dile getirdiler.

İNİŞ ÇIKIŞLAR ENGELLENMEDİ

Boyanın 1-2 gün içerisinde kuruyarak Merdivenli Sokak’ın kullanıma tamamen açılacağını belirten belediye personelleri, vatandaşın mağdur olmaması adına iniş çıkışlar için tek tarafın açık bırakılacağını dile getirdiler. İlk olarak mavi boyanın uygulandığı Merdivenli Sokak’ta, beyazın eklenmesiyle renk cümbüşü kendini gösterdi. Belediye personellerin titizlikle yürüttüğü boya çalışması sokağın çiçekleriyle bir bütünlük sağlayarak geçenlerin gözlerine bayram ettirdi. Geliş gidişler de engellenmeden yol daha da güzelleştirildi. İnce işçilik sonunda Merdivenli Sokak, sıcakta serinlemek isteyen vatandaşların da keyifle gideceği mekânlardan olmaya devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *