‘DOSTLUĞA VE İYİLİĞE ZAMAN AYIRMAK LAZIM’

102

Akdeniz Karpaz Üniversitesi Mezuniyet Töreninde konuşan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek “Sevmeye ama her şeyden önce dostluğa ve iyiliğe zaman ayırmak lazım. Çünkü insan olmanın sorumluluğu burada” diye konuştu.

Kıbrıs Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni grçekleştirildi. Büyük bir coşkuyla kutlanan törene çok sayıda davetli katıldı. Çocuklarının sevincine ortak olan ailelerinde katıldığı mezuniyet töreni görkemli bir şekilde kutlandı. Törene Kütahya MHP il ve ilçe teşkilatı ve Kütahya basın camiasından isimler de katıldı.

COŞKUNUN BİTMEDİĞİ

BİR MEZUNİYET TÖRENİ…

Mezuniyet töreninde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Akdeniz Karpaz Üniversitesinin her yıl olduğu gibi bu yılda coşkulu bir törene imza attığını belirterek  “Erbaş ailesi olarak 2012-2013 yılında bu serüvene başladık. Yaklaşık 13 yıldır evlatlarımızı yetiştirip mezun etmeye çalışıyoruz. Her seferinde de böyle bir coşkuyla mezuniyet törenleri yapıyoruz. Hepinize şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum” dedi. Mezun olan herkese hayatlarında başarılar dileyen Vekil Erbaş, onları yetiştirip Akdeniz Karpaz Üniversitesi’ne emanet eden ailelerine de teşekkürlerini sundu.

‘BAŞARININ SIRRI BURADA’

Gençliğin ve yaşamın önemine değinen Vekil Erbaş şu ifadeleri kullandı; “Yaşamaya zaman ayırmak lazım ömrümüz bunun için. Düşünmeye zaman ayırmak lazım başarının sırrı burada. Sevmeye ama her şeyden önce dostluğa ve iyiliğe zaman ayırmak lazım. Çünkü insan olmanın sorumluluğu burada. Yolunuz bahtınız açık olsun.”

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *