KARA, ADAYLIĞINI AÇIKLADI: ‘KÜTAHYA’MIZIN VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞALIM’

170

Cumhuriyet Halk Partisi’nde dört dönemdir Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yapan Münüre Kara CHP Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı. Birlikte çalışarak kadınların hak ettiği değeri görmesini sağlayabileceklerini vurgulayan Kara “Kütahya’mızın ve ülkemizin geleceği için çalışalım” dedi.

‘SİZLERE GÜVENEREK BU YOLA ÇIKTIM’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Münüre Kara, Kütahya’da Kütahya Belediye Başkanlığını kazanarak büyük bir başarıya imza atıldığını belirterek “Son seçimlerde kadınlarımızla birlikte uyum içinde çok güzel çalışmalar yaptık ve Kütahya’ya 74 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyesini kazandırdık, büyük bir başarı elde ettik. Ben Sizlere güvenerek bu yola çıktım. Buradan sizlere açıklıyorum; İl Kadın Kolları Başkanlığına adayım” ifadelerini kullandı.

‘DAHA EŞİT, DAHA ADİL VE

DAHA ÖZGÜR BİR GELECEK İÇİN…’

CHP teşkilatının desteklerinin kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Kara “Bu göreve aday olmaktaki en büyük motivasyonum, kadınlarımızın her alanda daha güçlü ve daha etkili olmasını sağlamak. Bu yolda sizlerin desteği benim için çok önemli. Birlikte çalışarak kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesini sağlayabiliriz. Bana güvenen ve bu yolda beraber yürüyelim diyen arkadaşlarım, ben de sizlere güveniyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri önderliğinde, Kütahya’mızın ve ülkemizin geleceği için çalışalım. Daha eşit, daha adil ve daha özgür bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Kendisini bu yolda yalnız bırakmayanlara yanında olanlara teşekkürlerini sunan Kara yol arkadaşlarıyla birlikte daha nice güzel işlere imza atacaklarını ifade etti.

Adaylık açıklama toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, CHP Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, CHP yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda il ve ilçe teşkilatından isimler katıldı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *