İMO KÜTAHYA’DA GÜNDEM YOĞUN GEÇİYOR

211

İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya İl Temsilciliğine ziyaretler sürüyor.

ŞUBE DEĞİŞİKLİĞİ SONRASINDA VİTES ARTTIRILDI

Geçtiğimiz günlerde Bursa’dan Eskişehir Şube’ye bağlanan İnşaat Mühendisleri Odasında gündem bir hayli yoğun geçerken bir diğer yandan da ziyaretçilerini kabul ediyor.

AK PARTİ HEYETİ, ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ecz. İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, AK Parti Kütahya İl Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Yeşim Tiraki, İnşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

GÖRÜŞMENİN DETAYLARI ŞEFFAFLIKLA PAYLAŞILDI

Görüşmede; Üniversitelerdeki inşaat mühendisliği bölümlerinin ve kontenjanların azaltılması, Yetkin mühendisliğin hayata geçirilmesi, Proje fiyatlarının denetime tabii tutulması ve asgari tutarların denetlenerek mühendislerin gelirlerinin korunması, Yargı sisteminde reform yapılması ve yapılardaki sorumlulukların belirli bir yılla sınırlandırılması, SGK tarafından tek taraflı olarak feshedilen protokolün yeniden imzalanarak mühendislerin ve mimarların maaşlarının; mühendis asgari ücretinin altında gösterilmesinin engellenmesi konularında karşılıklı olarak görüşler dile getirildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *