KSBÜ’DEN BİALYSTOK MEDİKAL ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET PROJENİN İLK ADIMLARI ATILDI

161

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Suna Karadeniz Saygılı ve Dr. Öğr. Üyesi Fulya Yükçü, Erasmus+ Programı kapsamında Polonya’nın Bialystok Medikal Üniversitesi Biyoteknoloji Bölümünde uluslararası düzeyde yürütülen önemli bir projenin çeşitli in vitro analizlerine katkı sundu.

Öğretim üyelerİ ayrıca KSBÜ’nün sunduğu olanakları, laboratuvar altyapısını, yürütülen projeleri ve Kütahya’nın kültürel ve akademik zenginliklerini içeren kapsamlı bir sunum gerçekleştirdiler.

Dr. Karadeniz Saygılı ve Dr. Yükçü konuyla ilgili, “Bu sunum, iki üniversite arasında olası iş birliklerinin ve akademik değişim programlarının temellerini atmak açısından etkili oldu. Bu doğrultuda yapılması planlanan projenin ilk adımları atıldı ve proje taslağı oluşturuldu.” şeklinde değerlendirmede bulundular.

Bialystok Medikal Üniversitesinden Prof. Dr. Anna Bielawska, ziyaret boyunca öğretim üyelerimize bölümünün laboratuvarlarını gezdirerek yürütülen projeler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *