TEPECİKSPOR’DA FLAŞ GELİŞME! ÖZGÜR ŞAHİN AYRILIĞI DUYURDU

173

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Tepecikspor’da flaş bir gelişme yaşandı. Takımın genel kaptanı ve sportif direktörü Özgür Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Tepecikspor ve Tepecik halkına teşekkür ederek görevinden ayrıldığını duyurdu.

SPOR DÜNYASINDA ŞOK AYRILIK

Tepecikspor’un genel kaptanı ve sportif direktörü Özgür Şahin, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruyla, kulüpteki görevinden ayrıldığını açıkladı. Futbolcularla ve yönetimle her zaman iç içe olan, sempatik tavırları ile  ve yaptığı transferlerle Tepecikspor’un adını duyurmasında büyük rol oynayan Şahin, veda mesajında duygusal ifadelere yer verdi.

ÖZGÜR ŞAHİN’İN VEDA MESAJI

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Sportif Direktörlük görevini yürüttüğüm Tepecikspor kulübünden ayrılmış bulunmaktayım. Görevde bulunduğum süreçte her zaman ses getiren, kendinden söz ettiren bir Tepecikspor hayalim vardı. Umarım güzel bir iz bırakmışımdır. Maçlar kazanılır, kaybedilir ama en büyük kazanımım ortak bir gaye için beraber mücadele ettiğim ve kazandığım güzel dostluklar oldu,” ifadelerini kullandı.

“Bu süreçte desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, aynı zamanda dostluğu ile yeri her zaman farklı olacak kulüp başkanımız Harun Zeyrek ve kardeşi dost Hakan Zeyrek, yönetim kurulunun birbirinden kıymetli fedakar yöneticilerine, Tepecikspor’un içi içine sığmayan vefalı taraftarına ve imece kültürüyle takımına sahip çıkan şirin beldenin kalbi güzel insanlarına, ahde vefa sahibi karakterli futbolcu kardeşlerime çok teşekkürler ederim… Hoşçakal Tepecik…”

FUTBOL CAMİASINDA MERAK KONUSU

Özgür Şahin’in Tepecikspor’daki görevinden ayrılması, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Şahin’in yeni bir kulüpte görev alıp almayacağı ya da futbola ara verip vermeyeceği soruları merak ediliyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *