BELEDİYE KÜTAHYASPOR 10 NUMARASINA KAVUŞTU

152

Belediye Kütahyaspor, geçtiğimiz sezon Kepezspor A.Ş ile şampiyonluğa ulaşan 33 yaşındaki Onur Kolay’ı renklerine bağladı. Kariyeri boyunca çıktığı 449 maçta 52 kez ağları havalandıran Kolay’ın imzası ile Belediye Kütahyaspor’da merakla beklenen 10 numara transferini sonuçlandı.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Belediye Kütahyaspor, Kepezspor A.Ş Kulübünden Onur Kolay ile anlaşmaya vardı.

52 KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI

33 yaşındaki Onur Kolay, Ankara Bugsaşspor’da futbola başladı. Daha sonra Bursa Nilüfer, Şanlıurfaspor, Aydınspor, İstanbulspor, Manisa FK, Çorum FK, Bayburtspor, Karşıyaka ve son olarak Kepezspor formaları ile kariyerinde 449 maça çıkan Onur Kolay 52 kez ağları havalandırdı.

İstanbulspor ile 2.Lig ve geçen sezon Kepezspor ile 3.Ligde şampiyonluk yaşayan tecrübeli Ofansif Orta Saha oyuncusu Onur Kolay, ayrıca 4 Kez TFF 2.Ligde, 2 kez de TFF 3.Ligde Play-off oynadı.

ŞAMPİYONLUĞA BÜYÜK KATKI VERMİŞTİ

Onur Kolay geçtiğimiz sezon takımı adına 6 gol kaydedip, şampiyonluk yolunda önemli bir pay sahibi oldu. Kolay’ın imzası ile Belediye Kütahyaspor merakla beklenen 10 numara transferini sonuçlandırdı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *